Beste vrienden van Scouting Moordrecht,

Nu het nieuwe scoutingseizoen weer van start is gegaan, willen we jullie op de hoogte stellen van de mogelijkheid om donateur te worden van Scouting Moordrecht. Voor 25 euro per jaar (september tot september) steun je Scouting Moordrecht en help je mee ervoor te zorgen dat we een leuke vereniging kunnen blijven voor jong en oud.

Als donateur van Scouting Moordrecht kan je deelnemen aan bepaalde activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd. Voorbeelden van dit soort activiteiten zijn de traditionele “Derde kerstdag” en “welcome back bbq”. Deze activiteiten en meer worden bekend gemaakt op de website van Scouting Moordrecht en via de mail lijst voor donateurs.

Het donateurschap is in eerste instantie opgericht voor leden die lid zijn, maar niet meer actief zijn en oud-leden die onze groep op deze manier willen blijven steunen. Hierbij is het belangrijk om te weten dat donateurs geen lid zijn van Scouting Nederland. Je kunt dus niet deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden door Scouting Nederland of een van de wereldorganisaties WOSM en WAGGGS. Ook vervallen bepaalde rechten zoals mogelijkheden om te kunnen kamperen op labelterreinen of gebruik te maken van de verzekeringen van Scouting Nederland.

Mocht je donateur willen worden vragen we je 25,- over te maken naar NL66INGB0006497347 t.n.v. Scouting Moordrecht onder vermelding van je naam.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met het bestuur van Scouting Moordrecht

Met vriendelijke groet,

Bestuur Scouting Moordrecht