Wie zijn we ?

De padvindsters is een groep van meiden die veel verschillende dingen doen zoals pionieren, koken, tochten lopen of fietsen, vlotten  bouwen, schminken, kampvuur maken, helpen op de kinderboerderij, de  lama”s spelen, kaarsen maken, films maken en natuurlijk op kamp gaan.Het is eigenlijk te veel om op te noemen, maar het is altijd gezellig en ze hebben vooral veel lol. De meiden gaan drie keer per jaar op kamp, tijdens deze kamp beleven  ze geweldige avonturen. Maar ze moeten wel zelf hun tent opzetten en een  keuken bouwen, en ook nog zelf koken. Tijdens het eerste weekend van de herfstvakantie, gaan de meiden een  weekend op kamp. Ze lopen dan tochten en doen leuke spelen in het bos. In het hemelvaartsweekend gaan alle scouts van 12 tot 16 gezamelijk  op kamp. Ze ontmoeten dan veel andere scouts en strijden in subkampen om  de hoofdprijs.

Als afsluiting van het jaar gaan de meiden een week op kamp, tijdens  dit kamp beleven zij elk jaar weer een nieuw avontuur afgewisseld met  leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld een zwembad of leuke stad.Ben je geintereseerd of wil je gewoon een keer komen kijken, dan zien we je graag op zaterdag

Opkomst op zaterdag van 13:30 tot 16:30 voor meiden tussen de 12 en 16 jaar oud.

kom een een keer kijken!