Uniformen, groepsdassen, dasringen e.d. kunnen gekocht worden bij de [scoutshop]! Of vraag eens bij de speltakleiding, die hebben soms op voorraad liggen of 2de hands uniformen.

Verzendkosten – Bij een bestelling boven de 15 euro zijn de verzendkosten 3 euro anders 6,50 euro (zie website). Het is ook mogelijk bij de verschillende [scoutshops] langs te gaan.

Veel bestelde artikelen – De complete speltakkleding bestaat uit: uniform, das, dasring, installatie- en speltakteken. Het groep- en regionaambandje krijg je van de leiding.

Hier zijn de links van de meeste bestelde artikelen:

Maten – Het is verstandig om even een uniform van een andere scout te passen voor de maat. De uniformen vallen vrij ruim

maattabel

Groepssweater – We hebben ook een sweater van de groep. Deze laten we zelf drukken. Meestal laten we ze per 25 stuks bedrukken. De kosten liggen rond de 20 euro.