Wie zijn we?

De Welpen zijn de eerste speltak waar kinderen bij Scouting Moordrecht terecht kunnen. Hun opkomsten (op zaterdag ochtend) bestaan uit heel veel spelletjes (waarbij niet op een vlekje meer of minder wordt gekeken),het leren van de eerste knopen, het lopen van (speur)tochten, schminken, koken en zingen.

Verder zijn er ook gezamelijke opkomsten met andere speltakken,zodat de Welpen als ze overgaan naar een volgende speltak, weten waarvoor ze kiezen. Het is namelijk hoogst uitzonderlijk dat er gekozen kan worden voor een land- of een water- richting. Als kinderen niet kunnen kiezen is er de mogelijkheid dat ze beide richtingen doen.Het hoogtepunt van elk jaar is het zomerkamp. De Welpen slapen een week lang in een clubhuis vaneen andere groep en beleven iedere dag speciale avonturen in het thema van die week.

Wat doen we ?

Bij de Welpen draait een programma altijd om een bepaald thema. Hier gaan we van tevoren natuurlijk niet al te veel over verklappen! Een thema wordt een maand lang aangehouden, daarna zal worden overgestapt op een volgend onderwerp.

Opkomst op zaterdag van 10:30 tot 12:30 voor jongens en meisjes tussen de 7 en 11 jaar oud.

kom een een keer kijken!