Corona

Scouting Nederland heeft de regels aangescherpt en Scouting Moordrecht gaat hierin mee.

Dit houdt voor ons het volgende in:

De focus komt vooral te liggen op reguliere opkomsten draaien voor de jeugdleden t/m 17 jaar.
Speltakken mogen niet samen draaien.
Daarom zal er weer gedraaid worden zoals we dat in mei van dit jaar hebben gedaan:

Bevers 10:00-11:00
Welpen 11:00-12:30
Wig 13:00-15:00
Scouts 15:00-17:00
Sherwans op vrijdagavond 20:00-22:00

18+ mogen geen opkomsten draaien, de stam draait dus alleen virtueel!

Ouders mogen niet in het clubhuis komen.
Na de opkomst direct naar huis, niet blijven hangen. Napraten/vergaderen alleen virtueel.
Wig-, scouts- en Sherwan-leiding moeten de 1,5-meter in acht houden.
Een ‘verantwoordelijke’ aanwijzen per opkomst blijft in stand en we blijven ook de aanwezigheidsregisters bijhouden.

Kampen en uitjes mogen niet doorgaan.
Dit betekent dat de herfstkampen niet doorgaan en er alleen in en om het clubhuis opkomsten gehouden mogen worden.

Klussen mag, met maximaal 4 personen, buiten de opkomsten om.
Dit moet eerst bij het bestuur (groepsbestuur@scoutingmoordrecht.nl) aangevraagd worden.
Buiten opkomsten om wordt er geen gebruik gemaakt van het clubhuis, zonder toestemming van het bestuur.

De regels van Scouting Nederland omtrent corona zijn hier te vinden ➤