Club van 100

Een Club van 100. Honderd mensen die ieder eenmalig 100 euro bijdragen aan de bouw van ons nieuwe clubhuis. Leden en oud-leden, vaders en moeders, opa’s en oma’s, iedereen die Scouting Moordrecht een warm hart toedraagt kan lid van worden van dit exclusieve gezelschap. Zaterdag 29 mei is de lancering, tijdens Esmeralda’s Virtuele Fundraiser.

100 x 100 euro, in de eerste plaats bestemd voor de realisatie van het kloppend hart van het gebouw: de open haard en de schoorsteen. Een betere bestemming konden wij niet bedenken. Wat is een scoutinggebouw zonder vuurplaats, en wie heeft er geen warme herinneringen aan de ontmoetingen rond de haard?

Wat krijg je ervoor terug? In de eerste plaats: een VIP-behandeling bij de opening van het clubhuis. Daarnaast krijgt de Club van 100 vanzelfsprekend een prominente vermelding in het nieuwe gebouw. En de leden kunnen rekenen op een uitnodiging voor de jaarlijkse groepsbarbecue. Ten slotte: natuurlijk de eeuwige dank van toekomstige generaties scouts.

Lid worden?

Dat kan eenvoudig met onderstaand formulier .
Heb je al minimaal 100 euro gedoneerd aan de sponsorfietstocht of tijdens de virtuele fundraiser? Dan word je automatisch lid van de Club van 100!

Totaal: € -