Lid worden

Komen kijken

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Bij Scouting Moordrecht kan je 3 keer vrijblijvend een opkomst meedraaien. Wel willen we graag even weten wie er komt zodat we de opkomst goed kunnen voorbereiden! Vul het onderstaande formulier in om een keer te komen kijken:

Klik hier om naar het formulier te gaan

Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden! Het aanmelden voor Scouting Moordrecht bestaat uit twee stappen:

1. Vul het onderstaande formulier in op Scouts Online. Als je dit formulier al had ingevuld om een keer te komen kijken bij een opkomst kan je deze stap overslaan.

Klik hier om naar het formulier te gaan

2. Vul het onderstaande incassoformulier in en lever dit ondertekend in bij de speltakleiding of mail het naar penningmeester@scoutingmoordrecht.nl

Download het incassoformulier ➤

Contributie

De contributie bedraagt 35 euro per kwartaal. Dit is exclusief speltakkleding en (zomer)kampen.