Wat doen we?

Na de bevers kom je bij de Welpen. De Welpen opkomsten bestaan uit heel veel spelletjes (waarbij niet op een vlekje meer of minder wordt gekeken), het leren van de eerste knopen, het lopen van (speur)tochten, schminken, koken en zingen.

Verder zijn er ook gezamenlijke opkomsten met andere speltakken, zodat de Welpen als ze overgaan naar een volgende speltak, weten waarvoor ze kiezen. Het is namelijk hoogst uitzonderlijk dat er gekozen kan worden voor een land- of een water- richting. Als kinderen niet kunnen kiezen is er de mogelijkheid dat ze beide richtingen doen.Het hoogtepunt van elk jaar is het zomerkamp. De Welpen slapen een week lang in een clubhuis van een andere groep en beleven iedere dag speciale avonturen in het thema van die week!

De welpen hebben elke week opkomst op zaterdag van 10:30 tot 12:45 voor jongens en meisjes tussen de 7 en 11 jaar oud.

Contact

De Welpenleiding is te bereiken via het volgende e-mail adres: welpen@scoutingmoordrecht.nl

Kom een keer kijken! ➤

Enkele foto’s