Sherwans

Wat doen we?

De Sherwans is een gezellige groep actieve jongeren met een  leeftijd van 16 tot 18 jaar. Ze hebben opkomst op zaterdag avond vanaf  20:00. Ze verzorgen hun eigen programma’s en worden daarbij ondersteund  door hun begeleiding. Deze programma’s zijn erg gevarieerd: Bierkrat stapelen, een potje monopoly, het lokaal verven, lasergamen, droppingen, hikes, filmavonden,  overnachtingen en nog veel meer!

Een paar keer per jaar gaan de Sherwans op kamp. Dit  verzorgen ze ook zelf, ook hierbij worden ze ondersteund door hun  begeleiding. De begeleiding gaat dan ook gezellig mee. De Sherwans doen ook vaak mee aan regionale  activiteiten, zoals bijvoorbeeld de flitsjacht. Dit is een groot regionaal spel waar zo’n 10 scoutinggroepen aan mee doen. De Sherwans nemen ook deel aan de jaarlijkse winterhike, die georganiseerd wordt door de stam.

De Sherwans heeft elke week opkomst op vrijdag van 10:00 tot 22:00 voor jongens en meiden tussen de 16 en 18 jaar oud.

Contact

De Sherwans (leden + leiding) zijn te bereiken via het volgende e-mail adres: sherwans@scoutingmoordrecht.nl

Kom een keer kijken! ➤

Enkele foto’s